Klachten en geschillen

Als klant van Dokter Irene mag u erop rekenen dat wij ons in zullen zetten om u van goede zorg te voorzien en u tevreden te stellen met het resultaat van uw behandeling. Ondanks de kundigheid en inspanning van onze specialisten en medewerkers kan het soms voorkomen dat u niet tevreden bent.

 

U kunt er dan voor kiezen om een klacht in te dienen. Wij zullen ons in dat geval inzetten om uw ontevredenheid te verhelpen. Dit proberen wij door het volgen van een protocol.

In samenspraak uw klacht oplossen                                                                                    

In eerste instantie vragen wij u een afspraak in te plannen met uw behandeld arts om uw ontevredenheid te bespreken. Een goed gesprek kan veel duidelijkheid geven waardoor u gezamenlijk tot een oplossing kunt komen.

Ondersteuning inschakelen

Wanneer het contact met de behandeld arts u niet tevredenstelt, bieden wij u de mogelijkheid om ondersteunt te worden bij het uitten van uw ontevredenheid en het oplossen van uw klacht. Wanneer dit uw wens is, vult u het klachtenformulier in. U ontvangt binnen drie werkdagen een reactie.

Klachtenfunctionaris

Stelt het contact met onze klachtencoördinator u niet tevreden, dan kunt u ervoor kiezen om een gesprek aan te vragen met onze klachtenfunctionaris. Zij zal het verloop van de klachtenprocedure beoordelen en u en ons hierin adviseren. U kunt haar direct benaderen door een email te sturen naar info@dokterirene.nl

Geschillencommissie

Stelt ook de klachten functionaris u niet tevreden, dan kunt u ervoor kiezen uw ontevredenheid aan te melden als een geschil. Dokter Irene is aangesloten bij geschillencommissie dokH onder lidmaatschapnummer 20039207 met als contactpersoon mevrouw P. Nep. Het klachtenreglement vindt u onderstaand.

Wij streven er naar om een goede service te leveren voor al onze klanten. Helaas lukt dit niet in alle gevallen. Dit willen we uiteraard zo goed mogelijk oplossen. We willen u vragen om uw klacht via onderstaand formulier aan ons door te geven. Zorgt u er alstublieft voor dat u uw contactgegevens juist invult, zodat wij zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen vier weken contact met u kunnen opnemen om een passende oplossing te vinden voor uw klacht. Nogmaals onze oprechte excuses en we zullen alles in het werk stellen om dit naar tevredenheid op te lossen.