Draadlift behandeling bij Dokter Irene

Een draadlift is een cosmetische behandeling die je weer je jonge uitstraling teruggeeft. Een draadlift behandeling heeft namelijk een subtiel liftend effect, en verbeterd de huid omdat de draden de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. Dankzij geavanceerde technieken met oplosbare draden, kan de verslapping in verschillende delen van het gezicht of de hals verholpen worden. Een draadlift behandeling geeft een mooi en natuurlijk resultaat en heeft weinig tot geen hersteltijd. Je kunt vaak in de week van de behandeling je dagelijkse activiteiten weer oppakken.

U kunt bij dokter Irene terecht voor een Botuline Toxine behandeling tegen:

Draadlift behandeling

De behandeling duurt gemiddeld 30-60 minuten.

 

De draadjeslift is een behandeling die ook wel PDO threads of V Soft Lift wordt genoemd. Het is een methode om huidveroudering aan te pakken, zonder daarbij in de huid te snijden, zoals bij een facelift. Door het inbrengen van draadjes in de lederhuid met een hele fijne naald, gaat de huid rondom dit hechtmateriaal opnieuw collageen aanmaken.

 

De draadjeslift is een effectieve behandeling, die wij inzetten tegen huidveroudering. Huidveroudering is een normaal proces, waar iedereen in de loop van de jaren mee te maken krijgt. Welk effect heeft veroudering op het gezicht? Een jong gezicht heeft meestal de vorm van een ‘V’. Naar mate u ouder wordt verliest de huid structuur, elasticiteit, volume, spieren en zelfs botmassa. Dit betekent dat de klassieke, jong uitziende V-vorm van uw gezicht wordt omgedraaid en er meer een omgekeerde ‘V’ zichtbaar is. De draadjeslift of Soft Lift behandeling wil de jonge V-vorm van het gezicht te herstellen.