Over Dokter Irene

BIG nummer: 39918852201

Dokter Irene heeft haar opleiding Master of Medical Science afgerond aan de Universiteit van Maastricht. Naast haar studie heeft ze zich altijd ingezet voor patiënt gerichte zorg tijdens het simulatie patiënt contact, zij heeft ook lange tijd nog als simulatie patiënt geacteerd.

Tijdens haar studie heeft zij meerdere stages doorlopen bij de snijdende specialisaties, hartchirurgie en later in de plastische en reconstructieve chirurgie in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven. Hier heeft ze vele operatieve behandelingen uitgevoerd en een onderzoek opgezet voor handchirurgie. 

Sinds 2017 is Dokter Irene zich gaan specialiseren als Cosmetisch arts en lid geworden van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Zij heeft voor de opleiding meerdere trainingen in het binnen en ook buitenland gevolgd om te blijven innoveren binnen het vak. Tevens bezoekt zij elk jaar internationale congressen om over de nieuwste technieken en ontwikkelingen te leren.

Het consult en de kennismaking met de cliënten is voor haar net zo belangrijk als het behandelen zelf. Educatie en voorlichting zijn de basis voor het overdragen van de meest natuurlijke resultaten. Tevens geeft zij anti-aging en preventieve adviezen om zo lang mogelijk resultaat van de behandeling te behouden. “Ik wil samen met de cliënt werken naar een individueel behandelplan en ervoor dat jouw uiterlijk weer straalt zoals je innerlijk!”

Signature

Natuurlijk resultaat

Gebruik van de beste materialen en door combinatie van verschillende technieken kan een prachtig resultaat gegarandeerd worden.

Persoonlijk

Door de full-service van huid therapeutische behandelingen en cosmetische ingrepen is er altijd een passende benadering voor u.

Specialist

Dokter Irene is moeder, ondernemer en traint graag collega’s op het gebied van cosmetische geneeskunde.