Profhilo behandeling

Mist je huid elasticiteit en volume? Heb je last van huidverslapping, rimpels en andere vroegtijdige verouderingsverschijnselen waardoor je jezelf ongemakkelijk voelt? Als je op zoek bent naar een niet-chirurgische anti-verouderingsbehandeling, kan Profhilo het antwoord zijn. Profhilo is een unieke skinbooster behandeling die werkt door de aanmaak van collageen en elastine in je huid te stimuleren door de afgifte van hyaluronzuur. Profhilo verstevigt de huid en vermindert zichtbare lijntjes. Iedereen die last heeft van tekenen van huidveroudering en geschikt is voor een skinbooster behandeling, komt ook in aanmerking voor een behandeling met Profhilo.

Profhilo behandeling

Naarmate je ouder wordt, gaat je lichaam minder collageen en elastine aanmaken. Als deze cellen afnemen, kan de huid het jonge uiterlijk niet langer vasthouden en worden de eerste tekenen van huidveroudering, fijne lijntjes en rimpels zichtbaar. Huidverslapping is vervelend, maar geen reden om bij de pakken neer te zitten.

De Profhilo behandeling werkt precies bij de oorzaak van het probleem: het stimuleren van de productie van collageen en elastine, waardoor de elasticiteit van je huid verbetert. Profhilo is een unieke skinbooster. Ben je voor je gevoel nog niet toe aan fillers, maar wil je wel zichtbare resultaten? Met een hoge concentratie hyaluronzuur is Profhilo niet alleen geweldig voor het stimuleren en hydrateren van je huid, het is ook een van de meest effectieve producten voor het remodelleren van de verouderde en verslapte huid. Dokter Irene legt je tijdens een gratis consult uit hoe de behandeling werkt.

Stappenplan Profhilo skinbooster behandeling

Het is vooraf prettig om te weten wat je van een skinbooster behandeling mag verwachten. Daarom wordt je uitgenodigd voor een consult, waarin het behandelplan wordt uitgelegd:

  • Consult. Je bespreekt de wensen die je hebt met de arts of huidtherapeut. Na het onderzoeken van de huid krijg je een persoonlijk behandelvoorstel.
  • Als het behandelvoorstel je aanspreekt, plan je de behandeling. Het is belangrijk om voor een sessie bloedverdunners minimaal een dag niet te gebruiken. Zo worden blauwe plekjes voorkomen.
  • Tijdens de behandeling markeert de arts de behandelgebieden en injecteert de Profhilo vloeistof in de huid. Een behandeling duurt niet langer dan 30 minuten en je kunt direct na de behandeling je gebruikelijke activiteiten doen.
  • Afspraak vervolgbehandelingen.

Minimale kans op bijwerkingen

Na de skinbooster behandeling zijn lichte zwellingen of kleine blauwe plekjes mogelijk. Dit verdwijnt meestal binnen een paar dagen. Je krijgt het advies om het behandelde gebied de eerste 24 uur niet of zo weinig mogelijk aan te raken en geen masserende bewegingen te maken. Voor een zo lang mogelijk resultaat adviseert Dokter Irene Profhilo in kuurvorm, waarbij je na vier weken terugkomt voor een tweede behandeling. Over het algemeen variëren de resultaten tussen zes en twaalf maanden. Om je huid mooi en stevig te houden, laat je deze skinbooster jaarlijks herhalen.

Tarieven Profhilo skinbooster

Dokter Irene werkt met tarieven per behandelgebied. Profhilo is geschikt als gezichtsbehandeling, maar ook je handen en decolleté hebben baat bij de hyaluronzuur injecties.


Profhilo prijzen:

Profhilo anti-aging v.a. € 249,-


Dokter Irene heeft haar artsenstudie afgerond aan de Universiteit van Maastricht en specialiseert zich sinds 2017 als cosmetisch arts. Als arts is Irene Veth lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetisch Geneeskunde, de NVCG. Je bent in vakbekwame, ervaren handen.

Is Profhilo een filler?
Nee, Profhilo is geen typische filler. Het is anders dan andere injecteerbare stoffen, omdat het speciaal is ontwikkeld voor de remodellering van je huid. De vloeistof is samengesteld uit hoogwaardig hyaluronzuur. Het is effectief bij de productie van zowel collageen en elastine, waardoor je huid met succes van binnenuit wordt vernieuwd. Door de hoge zuiverheid en het ontbreken van andere bestanddelen is Profhilo een veilig alternatief voor traditionele fillers.
Wat is het verschil tussen Profhilo en een traditionele filler?
Vanwege de manier waarop Profhilo is samengesteld, is het geen traditionele volumebehandeling. Profhilo wordt niet gebruikt om bepaalde delen van je gezicht te verbeteren door het geven van meer volume. Het is in de eerste plaats een hydraterende behandeling. Het hyaluronzuur wordt gelijkmatig over je gezicht verdeeld, waardoor je huid er voller en steviger uit zal zien.
Wie heeft er baat bij een Profhilo skinbooster behandeling?
Als je je huid wilt verjongen en hydrateren, is Profhilo een mogelijkheid. Deze skinbooster is effectief op verschillende delen van je gezicht. Het helpt om de huid een stevige, gladde uitstraling te geven en het is uitermate geschikt voor het verminderen van fijne gezichtslijntjes.
Hoe ziet een behandelschema eruit?
Doorgaans bestaat het behandelproces uit slechts twee sessies met een tussenpoos van ongeveer vier weken. Na zes maanden kan, indien nodig, nog een sessie worden gedaan om een langduriger effect te creëren. Dit bespreek je met de arts of huidtherapeut.
Zien anderen dat ik een cosmetische behandeling heb laten doen?
De subtiele en geleidelijke resultaten betekenen meestal dat buitenstaanders niet zien dat je ‘iets’ aan je gezicht hebt laten doen. Dit hangt van de huidaandoening die je laat behandelen en het gewenste resultaat. Profhilo verbetert de elasticiteit van de huid aanzienlijk, waardoor bij sommige mensen het uiterlijk er gelift uit kan zien. De meeste mensen krijgen complimenten over de frisse uitstraling die ze hebben na de behandeling.
Is Profhilo veilig?
De techniek werd in 2015 voor het eerst in Italië toegepast. Sindsdien wordt Profhilo wereldwijd gebruikt. Meer dan 150.000 mensen zijn behandeld zonder meldingen van bijwerkingen. Profhilo is gemaakt van ultrapuur hyaluronzuur, zonder toevoeging van chemische bestanddelen. Dit vermindert het risico op bijwerkingen.
Hoe krijg ik het beste resultaat?
Drink op de dag voor de behandeling geen alcohol, zo verklein je de kans op blauwe plekken. Gebruik je aspirine of ontstekingsremmende medicatie? Probeer dit in de week voor de behandeling te vermijden, omdat dit van ook van invloed is op eventuele blauwe plekken. Plan zowel 2 weken voor als 2 weken na een Profhilo behandeling geen andere huidbehandelingen.
Hoe snel zie je resultaat?
Resultaten zie je na twee behandelsessies. Verhoogde stevigheid, elasticiteit en verbeterde kwaliteit van de huid zijn zichtbaar. Jaarlijkse onderhoudssessies zijn nodig. Dit is afhankelijk van het vereiste correctieniveau, je leeftijd en levensstijl.