Fillers behandeling bij Dokter Irene

Tegenwoordig kiezen steeds meer mannen en vrouwen voor fillers. Huidveroudering in het gezicht gaat ongemerkt en overkomt iedereen. Het ontstaan van rimpeltjes en lijntjes rond je ogen, mond en wangen is een natuurlijk proces. De natuurlijke elasticiteit van je huid neemt af, waardoor de huid wat losser wordt. Hier kan je een vermoeide uitstraling krijgen, zonder dat je je moe voelt. Gelukkig kun je er wat aan doen. Een filler behandeling met Restylane of Juvederm bij Dokter Irene frist je gezicht op. Je gezicht ziet er uitgerust en jeugdig uit.

U kunt bij dokter Irene terecht voor een filler behandeling voor:

Filler behandeling

Met de tijd verliest je gezichtshuid volume en elasticiteit. Zichtbare veranderingen hiervan zijn het ontstaan van lijnen en rimpels rond de ogen, maar ook rond je mond zie je rimpeltjes die er eerst niet waren. Zit je minder lekker in je vel bij het zien van je spiegelbeeld? Fillers helpen bij het verminderen van huidveroudering. Fillers op basis van hyaluronzuur geven je een frisse uitstraling. Je kunt verschillende redenen hebben om voor fillers te kiezen. Welke probleemgebieden je laat behandelen, bespreek je met Dokter Irene tijdens een gratis consult in de filler kliniek. Je ontvangt een persoonlijk behandelplan dat past bij je verwachtingen. Fillers verbergen de zichtbare kenmerken van huidveroudering. De hyaluron fillers corrigeren fijne rimpels en lijntjes en geven de huid meer volume. Je ziet direct resultaat.

Fillers stappenplan

Cosmetische behandelingen zoals fillers zijn persoonlijk. Iedereen is anders en geen huid is hetzelfde. Cosmetisch artsen werken volgens een eigen manier. Dokter Irene streeft samen met je naar natuurlijke resultaten bij het opfrissen van je uitstraling. De Restylane en Juvederm fillers die gebruikt worden, geven tijdelijke resultaten. Wil je een stevigere huid en een frisse, jeugdige uitstraling? Heb je last van fijne rimpels en lijntjes bij je ogen of mondhoeken? Maak een afspraak voor een gratis consult.

• Je geeft aan welke probleemgebieden je hebt en wat je verwachtingen zijn van een behandeling.
• De arts bekijkt je huid, stelt vragen over je gezondheid en stelt een behandelplan voor.
• Voor de behandeling worden foto’s gemaakt voor in je medisch dossier.
• De arts injecteert de vloeistof met een dunne naald in de probleemgebieden. 
• Om zwellingen tegen te gaan, wordt de huid gekoeld.
• Je krijgt nazorgadvies en je bespreekt vervolgbehandelingen met de arts.

Nazorg en herstel

Na het doornemen van de nazorg adviezen mag je meteen naar huis. De behandelde huid is soms rood en licht gezwollen met blauwe plekjes op de injectieplaatsen. Dit zijn tijdelijke bijwerkingen. Je krijgt het advies om de behandelde plaats(en) pas na 24 uur voorzichtig te wassen en make-up aan te brengen. Wees voorzichtig met het uitoefenen van druk en/of masserende bewegingen. Met een frisse uitstraling kun je na de behandeling je dagelijkse activiteiten hervatten. Probeer de eerste 2 weken je gezicht niet aan warmte bloot te stellen.

Aantal filler behandelingen

Fillers helpen bij het herstellen van de jeugdige gezichtsuitstraling. Na een behandeling heb je 6 tot 12 maanden mooie, zichtbare resultaten. Hoelang het effect aanhoudt, hangt van de filler die is gebruikt, de toedieningsplaats en je levensstijl. Bespreek met de arts wanneer je met een vervolgbehandeling begint. Na iedere filler behandeling houden de resultaten steeds langer aan. Om je een goed behandeladvies te geven, nodigt Dokter Irene je uit voor een vrijblijvend consult. Voor de behandeling werkt de arts met de gerenommeerde producten van Belotero, Juvederm en Restylane.

Tarieven fillers

Tijdens het consult bespreekt de arts de behandeling met je. Fillers prijzen voor het gezicht wijken af van filler kosten decolleté. Je kiest voor een cosmetische behandeling die op maat gebeurt. Na het aanbrengen van de fillers, wil je graag jezelf blijven maar dan wel met een frissere uitstraling. Je hebt misschien specifieke gebieden die je wilt laten behandelen. Pas tijdens het gesprek bepaalt de arts wat de filler kosten zijn.


Filler prijzen v.a. 299. De prijzen zijn afhankelijk van het merk en type filler dat is inbegrepen en het aantal gebieden die je laat behandelen.


Dokter Irene heeft haar artsenstudie afgerond aan de Universiteit van Maastricht en specialiseert zich sinds 2017 als cosmetisch arts. Als arts is Irene Veth lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetisch Geneeskunde, de NVCG. Je bent in vakbekwame, ervaren handen.

Wat zijn fillers?
Fillers zijn injecties met een vloeistof om huidveroudering tegen te gaan. De meeste fillers zijn gebaseerd op het natuurlijke hyaluronzuur dat de huid een jonger uiterlijk kan geven. De bedoeling is dat de fillers lijntjes en rimpels opvullen, volume geven op plaatsen waar dat is verdwenen en je gelaatstrekken verbeteren. Je mag natuurlijke resultaten verwachten zonder dat je ingrijpende veranderingen in je gezicht ziet.
Zijn hyaluron fillers veilig?
Als je kiest voor een behandeling bij een ervaren cosmetisch arts, dan hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid. Dokter Irene bezoekt jaarlijks internationale congressen waar gesproken wordt over nieuwe technieken en ontwikkelingen. Voordat een filler behandeling plaatsvindt, onderzoekt een arts je huid en gezondheid. Het is belangrijk om te praten over je medische geschiedenis, aandoeningen waar je bekend mee bent of medicijnen die je gebruikt. Zo zorg je er samen met de arts voor dat niets de veiligheid van de behandeling beïnvloedt.
Wat zijn de risico’s van fillers?
Na de behandeling zijn er soms tijdelijke bijwerkingen op de injectieplaatsen. Denk aan roodheid, zwellingen, blauwe plekjes en een veranderd gevoel. Ernstige bijwerkingen komen zelden voor. Om je gezondheid te beschermen is het belangrijk om fillers door een ervaren cosmetisch arts te laten injecteren.
Waar let je op na de behandeling?
Wees voorzichtig met het aanraken van de injectieplaatsen. Vermijd druk en masseer deze gebieden niet. Je kunt normale activiteiten snel hervatten en weer aan het werk gaan. Artsen adviseren om tot 2 weken na de behandeling extreme hitte, maar ook intense kou te vermijden. Je ziet direct resultaat, maar het duurt enkele dagen voordat dit optimaal is. Gemiddeld houden de resultaten 6 tot 12 maanden aan. Daarna kun je de filler behandeling laten herhalen.
Zijn de injecties pijnlijk?
Het aanprikken van de huid kan als gevoelig ervaren worden. Dit is echter van korte duur. In de injectievloeistof is een verdovingsmiddel opgenomen, zodat je de behandeling niet als pijnlijk ervaart.