Ooglidcorrectie Scheveningen

Overweeg je een ooglidcorrectie in Scheveningen? Afgezakte oogleden en wallen onder je ogen, geven je een verouderd en vermoeid uiterlijk. Een ooglidcorrectie neemt deze zichtbare tekenen van huidveroudering weg, waardoor de uitstraling van je gezicht verbetert. Een ooglidcorrectie Scheveningen is een populaire ingreep. De ingreep geeft je een jeugdiger en alerter uiterlijk door de losse huid en opgehoopte vetweefsels te verwijderen. Dokter Irene houdt tijdens een consult rekening met de verwachting die je hebt en stelt een ingreep op maat voor.

Chirurgische consult ooglidcorrectie Scheveningen

Tijdens het gratis consult praat je met Dokter Irene over het resultaat dat je met de ingreep wilt bereiken. Er zijn verschillende ooglidbehandelingen, waarbij je het bovenste ooglid, het onderste ooglid of beide tegelijk laat behandelen. De arts geeft uitleg over de bovenooglidcorrectie en onderooglidcorrectie en stelt de methode voor die het beste bij je past. Om je een behandelvoorstel te geven, onderzoekt Dokter Irene je oogleden en de huid van je gezicht. Je krijgt vragen over je gezondheid en medische achtergrond. De arts geeft je een behandeladvies dat bij je past. Dokter Irene neemt ook de ooglidcorrectie kosten met je door en bespreekt hoe de echte operatie gepland en uitgevoerd wordt.

De operatie

Een ooglidcorrectie is een eenvoudige procedure die gewoonlijk tussen de een en twee uur in beslag neemt, afhankelijk van de gekozen procedure(s). Dokter Irene past de ingreep uit als dagbehandeling, wat betekent dat je na de operatie naar huis mag. Je hebt de mogelijkheid om het bovenste, het onderste of beide oogleden tegelijk te laten opereren.

Bovenooglidchirurgie

Tijdens de operatie maakt de arts kleine incisies langs de natuurlijke huidplooi. Door het vetweefsel te verwijderen, spierweefsel aan te spannen en overtollig huidweefsel te verwijderen, krijg je een strakke huid. Het ooglidcorrectie resultaat is vrij van lijntjes en rimpels. Je kunt je ogen weer openen zonder je wenkbrauwen op te moeten trekken. De incisies worden gesloten met hechtingen en hechtpleisters.

Onderooglidchirurgie

Als je besluit de wallen onder je ogen te laten verwijderen, maakt de arts incisies net onder je wimperlijn. Via de incisies worden overtollige vet- en huidweefsels verwijderd, waarna de incisies gehecht worden. Je krijgt een gladdere, jonger uitziende huid onder je ogen en je ziet er fris en uitgerust uit.

Na de operatie

Na de operatie ga je naar huis en wacht je af hoe het ooglidcorrectie resultaat zich ontwikkelt. Omdat je ogen na de ingreep gezwollen zijn, is verbetering niet direct zichtbaar. Je hebt misschien een paar weken last van tranende of juiste droge, gevoelige ogen. Dit is met oogdruppels goed te behandelen. Doe het een week rustig aan en koel de ogen regelmatig om de zwellingen te verminderen. Afhankelijk van het soort werkzaamheden dat je verricht, kun in principe na een week weer aan het werk. De huid is dan nog niet helemaal genezen en het is nog altijd zichtbaar dat je aan je ogen bent behandeld. Thuiswerken is een alternatief. Bescherm je ogen tegen de zon en gebruik een goede zonnebril. Ook dit is van invloed op je herstel. Om het eindresultaat te beoordelen kijk je samen met Dokter Irene naar de ooglidcorrectie voor en na foto, waarop je het verschil goed ziet.

Succesvolle ooglidcorrectie

Een cosmetische ingreep is kostbaar, vooral als je de kosten zelf betaalt wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Dokter Irene is gespecialiseerd als cosmetisch arts en geregistreerd bij de NVCG – Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Je keuze voor Dokter Irene is verantwoord en je bent in vakbekwame, veilig een vertrouwde handen. Binnen de kliniek ben je ook welkom voor andere cosmetische behandelingen. Is sommige situaties is het mogelijk om een ooglidcorrectie te combineren met bijvoorbeeld een filler of Botuline Toxinebehandeling.

Adviesgesprek

Twijfel je over een cosmetische ingreep? Wil je afrekenen met die opvallende wallen onder je ogen? Dokter Irene helpt je graag en geeft je advies op maat. Het consult of adviesgesprek is bedoeld om uitleg te geven en te krijgen over de ooglidcorrectie. Dokter Irene licht de operatietechniek toe en laat zien hoe de verschillende opties bij jou tot het gewenste resultaat leiden. Je krijgt vragen over je gezondheid en medische ingrepen die je eerder hebt meegemaakt. Vertel Dokter Irene je verwachtingen en vertel hoe de klachten die je ervaart van invloed zijn op je dagelijks leven. Het gesprek is de basis van het behandelplan dat je ontvangt en dat past bij je persoonlijke omstandigheden. Een afspraak maak je snel en eenvoudig online of door telefonisch of via WhatsApp. De kliniek is bereikbaar op +31 6 23765159.