Ooglidcorrectie Rijswijk

Overweeg je een ooglidcorrectie in Rijswijk? Plastische gezichtschirurgie is niet per se bedoelt om je gezicht opnieuw te definiëren, het is eerder ontworpen om je natuurlijke schoonheid te verbeteren. Door ervoor te kiezen een ooglidcorrectie Rijswijk te ondergaan, krijg je een jeugdiger ogende uitstraling. Reken af met afgezakte bovenoogleden en laat de wallen onder je ogen door Dokter Irene succesvol verwijderen. Na de ingreep ziet je gezicht er minder vermoeid en/of nors uit.

Soorten ooglidcorrectie Rijswijk

Omdat oogleden boven en onder gevoelig zijn voor huidveroudering, ontstaan verschillende klachten. Variërend van ‘schele’ hoofdpijn, tot vermoeide ogen en van fronsrimpels tot zakken onder je ogen. Om deze en andere problemen effectief te behandelen, heeft een ooglidcorrectie meerdere opties:

Bovenooglidcorrectie

De bovenooglidcorrectie is bedoeld om de slappe, losse huid van je ogen te verbeteren. Dit gebeurt door het verwijderen van de overtollige huid en het opnieuw vorm geven van de oogleden. In ernstige gevallen is je zicht door de afgezakte oogleden beperkt en zie je na de ingreep weer zoals eerder. Het is een minimaal invasieve ingreep met spectaculaire resultaten.

Onderooglidcorrectie

Deze optie is een moderne en geavanceerde techniek om het onderste ooglid te verbeteren. Niet alleen worden de wallen onder je ogen verwijderd, maar ook de harde overgang tussen het onderste ooglid en je wang vermindert. Het verwijderen van opgehoopt vet geeft bovendien je gezicht een uitgeruste uitstraling.

Voordelen van een ooglidcorrectie 

Een ooglidcorrectie verandert je uiterlijk op subtiele, natuurlijke manier en in sommige gevallen verbetert de zichtfunctie. Wat de reden ook is om een ooglidcorrectie te ondergaan, de voordelen zijn interessant en worden ook door het lezen van ooglidcorrectie ervaringen duidelijk. Voordelen zijn onder andere:

• Verwijderen van losse, overtollige huid rond de ogen;

• Uitgerust, jeugdig uiterlijk; 
• Verwijderen van opgehoopt vet;
• Verstrakken van het spierweefsel rond de oogleden;
• Eventuele verbetering van je perifere zicht;
• Correctie van fijne rimpels en kraaienpootjes rond de oogleden;


Bekijk ooglidcorrectie voor en na foto’s om te zien hoe deze minimaal invasieve operatie je uiterlijk kan verbeteren.

Wel of geen ooglidchirurgie?

Niet iedereen met ooglidproblemen is geschikt voor een ooglidcorrectie. Dokter Irene beoordeelt je situatie tijdens een consult. Niet alleen je actuele gezondheid is belangrijk, maar ook eerdere medische ingrepen en/of aandoeningen spelen mee. Het gebruik van bepaalde medicatie is van invloed op je herstelvermogen en het ooglidcorrectie resultaat, maak daarom altijd melding van de medicijnen die je gebruikt. Richtlijnen voor een ooglidbehandeling zijn:

• Je verkeerd in goede fysieke en mentale gezondheid;
• Je hebt last van opvallende wallen onder ogen en/of afgezakte bovenoogleden;
• Je gezicht ziet er door je oogleden vermoeid en misschien zelfs nors uit;
• Je zicht is beperkt door het ooglid dat voor je pupil hangt;


Tijdens je eerste consult bespreekt Dokter Irene je cosmetische doelen en de doelstelling van de behandeling met je.

Na de operatie

De ingreep is minimaal invasief, gebeurt onder plaatselijke verdoving en duurt een tot twee uur. Na het hechten van de operatiewonden, het aanbrengen van hechtpleisters en het doornemen van de nazorginstructies mag je naar huis. Omdat je blik wazig kan zijn en je oogleden gezwollen, krijg je het advies om voor vervoer te zorgen. De eerste dagen is zelf rijden niet toegestaan. De zwellingen en blauwe plekken zijn tijdelijk en nemen langzaam af. Pas na een paar weken zijn de laatste zwellingen verdwenen. Voorkom dat je ogen onder druk staan. Buk, til en pers niet. Vermijd zware inspanningen tot een week na de operatie. Na een week kunnen de meeste werkzaamheden hervat worden, je kunt eventueel ook kiezen voor thuiswerken.

Ooglidcorrectie kosten en behandelplan

De kosten voor de ingreep zijn variabel. Geen ingreep is hetzelfde en ook de operatietechnieken verschillen. Omdat het een persoonlijke operatie is, krijg je een prijsopgave tijdens of na je bezoek aan Dokter Irene. Pas als duidelijk is welke oogleden je laat behandelen en/of dat je misschien voor een combinatie behandeling van de bovenste en onderste oogleden kiest, kan een prijs gegeven worden. In bepaalde gevallen zijn combinaties met andere cosmetische behandelingen mogelijk. Wees open en eerlijk tijdens het consult. Praat over je verwachting en luister naar de adviezen die Dokter Irene je geeft.

Behandeladvies

Denk je na over een boven- en/of onderooglidcorrectie? Maak een afspraak voor een gratis consult bij Dokter Irene. Je krijgt antwoord op de vragen die je hebt en uitleg over de behandeloptie die het beste bij je past. Dokter Irene is een NVCG gecertificeerde cosmetisch arts en laat je graag zien wat je van deze procedure mag verwachten. Bel of WhatsApp met +31 6 23765159 of maak online een afspraak.