Ooglidcorrectie Naaldwijk

Overweeg je een ooglidcorrectie in Naaldwijk? Een ooglidcorrectie verwijdert de overtollige, losse huid van je oogleden voor een frisser en jonger uiterlijk. Omdat je huid als gevolg van veroudering minder elastisch is dan eerder, kunnen je oogleden gaan hangen waardoor je er ouder uitziet dan je werkelijk bent. Een ooglidcorrectie Monster is een minimaal invasieve procedure onder plaatselijke verdoving. De procedure verjongt je uiterlijk door je oogcontouren er steviger en frisser uit te laten zien.

Geschiktheid ooglidcorrectie Naaldwijk

Je hebt misschien baat bij een ooglidbehandeling als je losse, overtollige huid hebt en dit je ogen er vermoeid, oud uit laat zien. De ingreep corrigeert hangende oogleden door het verwijderen van afgezakte huid waardoor je bovenste ooglid doorhangt. In sommige gevallen belemmert de overtollige huid van je bovenooglid je zicht. Heb je naast afgezakte oogleden last van ontsierende wallen onder je ogen? Een onderooglidcorrectie helpt dit probleem op te lossen. Je bent een goede kandidaat voor deze ingreep als je een goede gezondheid hebt en geen medische aandoeningen hebt, die van invloed zijn op het herstel en het ooglidcorrectie resultaat. Dokter Irene adviseert je over de mogelijkheden.

Verwachting en ooglidcorrectie ervaringen

Na het plaatselijk verdoven van de oogleden, verwijdert de arts overtollige huid en opgehoopte vetweefsels. De incisies bevinden zich in de natuurlijke huidplooien en/of vlak onder de wimperrand. De hechtingen zijn fijn, zodat de littekens later nauwelijks te zien zijn. Dit geldt zowel voor de bovenooglidcorrectie als de onderooglidcorrectie. Tijdens het consult bespreek je met Dokter Irene de meest geschikte techniek om een optimaal ooglidcorrectie resultaat te bereiken. De resultaten van de ingreep verschijnen geleidelijk in de weken na de behandeling. Zwellingen en blauwe plekken verdwijnen langzaam. De procedure heeft een hoog slagingspercentage, waarbij de meeste mensen blij zijn met de jongere, frissere uitstraling.

Herstel en eindresultaat

Direct na de ingreep ontstaat soms napijn en een trekkend gevoel. Je kunt ook zwellingen, blauwe plekken en gevoeligheid verwachten. Voordat je naar huis gaat, krijg je een afspraak om de hechtingen te laten verwijderen. Dit gebeurt op de 5e tot 7e dag na de operatie. Het duurt een paar weken voordat de zwellingen zijn verdwenen. Je mag verwachten dat de resultaten zich gedurende de eerste weken na de operatie blijven verbeteren. Je ogen zien er uiteindelijk verfrist uit. De resultaten zijn langdurig en je mag ervan uitgaan dat je opgefriste uiterlijk vele jaren meegaat. Ouder worden, is een proces dat zich helaas niet laat stoppen. Je huid blijft elasticiteit verliezen, waardoor deze op den duur weer af kan zakken. Toch levert een enkele ooglidbehandeling meestal het gewenste resultaat op en zijn aanvullende behandelingen niet nodig.

Mogelijke risico’s en complicaties

Als je ooglidcorrectie ervaringen leest, valt op dat een goede voorbereiding nodig is. Het is een chirurgische ingreep waar risico’s aan zijn verbonden. Tijdelijke zwellingen, blauwe plekken en droge ogen zijn bekende bijwerkingen. Ernstigere complicaties zijn zeldzaam, maar kunnen vooraf niet worden uitgesloten. Je gezondheid en medische geschiedenis spelen hierin mee. Keloïde littekenvorming, gevoelloosheid, problemen met het sluiten van de ogen en blindheid zijn voorbeelden van complicaties je graag wilt vermijden. Het is belangrijk om eerst naar een consult te gaan en Dokter Irene te laten beoordelen of je een goede kandidaat bent voor deze procedure.

Prijsofferte ooglidcorrectie kosten

Cosmetische ingrepen komen bijna nooit voor een kostenvergoeding in aanmerking, zeker niet vanuit de basisverzekering. Het loont de moeite om je polis van een eventueel aanvullende zorgverzekering erop na te slaan. Leg de vergoedingsvraag voor aan je zorgverzekeraar, dan weet je direct waar je aan toe bent. Het corrigeren van het bovenste ooglid is soms een medische noodzaak, vooral als je ooglid over de pupil zakt, waardoor je zicht beperkt is, is de operatie nodig. Hoeveel je precies voor een ooglidbehandeling betaalt, bespreek je met Dokter Irene tijdens het consult. De prijs hangt onder andere af van het type operatie.

Adviesgesprek boven- en/of onderooglidcorrectie

Een consult is het startpunt van een cosmetische behandeling. Maak gerust een afspraak voor een adviesgesprek bij Dokter Irene. Je hebt gelegenheid om vragen te stellen en over je verwachtingen van de ingreep te praten. Dokter Irene laat je ooglidcorrectie voor en na foto’s zien, zodat je een idee hebt van dat wat je van de ingreep mag verwachten. Is een ooglidbehandeling niet de juiste oplossing voor de klachten die je ervaart? Dokter Irene geeft je een eerlijk behandeladvies en stelt in dat geval een alternatieve behandeltechniek voor. Een afspraak maak je eenvoudig en snel online, of door telefonisch contact op te nemen met +31 6 23765159.