Mondhoeken liften

Zijn je mondhoeken afgezakt of heb je een verdrietige mond? Huidveroudering is iets wat van nature gebeurt en een gevolg is van lichaamsveroudering. Afgezakte mondhoeken liften is vrij eenvoudig op te lossen, zonder dat je een ingrijpende chirurgische operatie moet ondergaan. Dokter Irene lift je mondhoeken door het injecteren van een kleine hoeveelheid vulmiddel die je beide mondhoeken optillen. Je droevige blik wordt weggenomen en je gezicht heeft weer een frisse, jeugdige uitstraling.

Mondhoeken liften zonder chirurgische ingreep

Injectables, fillers en Botuline Toxine zijn perfecte behandelingen voor het optillen of liften van verdrietig uitziende mondhoeken. De resultaten zijn subtiel, effectief en natuurlijk. Naarmate je ouder wordt, verliest je huid essentiële elasticiteit en volume als gevolg van het afnemen van de collageen en elastine productie. Het volumeverlies wekt de indruk van een ongelukkige, verdrietige uitstraling. Door het ‘afzakken’ van je mondhoeken ontstaan ontsierende marionetlijnen. Hoewel er niets gedaan kan worden om huidveroudering te voorkomen, bieden fillers een minimaal invasieve oplossing. Filler behandelingen zijn veilig en zijn ideaal om tekenen van veroudering, waaronder rimpels, lijntjes en afgezakte mondhoeken effectief om te keren. Fillers op basis van hyaluronzuur stimuleren bovendien de productie van collageen en elastine in de huid voor een stralender uiterlijk. Botuline Toxine is een andere niet-chirurgische procedure om lijntjes rond de mondhoeken te behandelen.

Mondhoek lift met Botuline Toxine

Dagelijks beweeg je de zogenaamde DAO-spier, depressor anguli oris, de spier die je mondhoeken naar beneden trekt. Dokter Irene injecteert botuline toxine in de spier, waardoor je mondhoeken niet langer naar beneden afzakken. Dit komt omdat Botuline Toxine het signaal tussen de zenuwen en spieren blokkeert, waardoor de spier als het ware stil komt te liggen. Deze behandeling is geschikt voor mensen met van nature naar beneden wijzende mondhoeken. Dat wil zeggen als je mondhoeken van nature naar beneden wijzen of als je mondhoeken zelfs tijdens het glimlachen niet makkelijk omhoog komen. In deze gevallen helpt het liften van de mondhoeken met Botuline Toxine. Een week na de behandeling begin je resultaat te zien en na een maand zijn de effecten optimaal. Resultaten houden ongeveer zes maanden aan. Voor semi-permanente resultaten zijn nabehandelingen veilig.

Mondhoek lift met fillers

Door het injecteren van hyaluronzuur fillers in het mondhoek gebied, worden je mondhoeken gelift. Je bovenliplijn vormt een W, waardoor je liphoeken op een golvende, natuurlijke manier omhoog komen. Dokter Irene injecteert ook een kleine hoeveelheid filler in je onderlip om de opening tussen de lippen, die ontstaat door het liften of optillen van de bovenlip te sluiten. De resultaten hebben meer impact dan wanneer je kiest voor een Botuline Toxine behandeling. Een filler behandeling is geschikt bij het behandelen van dunnere lippen en horizontale of hangende mondhoeken. Het volume van je lippen neemt toe en ook helpen fillers bij het optillen van je mondhoeken. Je ziet direct verbetering. De duur van het effect hangt af van het gebruikte vulmiddel, maar varieert van zes tot twaalf maanden.

Voordelen van een mondhoek lift

Een fillerbehandeling is, net zoals Botuline Toxine een populaire oplossing voor huidveroudering, omdat het een aantal voordelen biedt:

• Minimaal invasieve behandeling; 
• Geen hersteltijd;
• Liften van de mondhoeken;
• Het verbeteren van rimpels en lijntjes;
• Volume toevoegen aan de onderkant van je gezicht;
• Huidverjonging;
• De natuurlijke kromming van de kaaklijn herstellen;
• Frisser, jeugdiger uiterlijk;
• Snelle natuurlijke en subtiele resultaten

Risico’s en bijwerkingen

Het gebruik van fillers en botuline toxine is veilig als je gezond bent. Voordat je de mondhoeken laat liften kom je eerst voor een uitgebreid consult naar Dokter Irene. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of last heeft van allergieën of bloedingen, kom je misschien niet in aanmerking voor de behandeling. Na een behandeling zijn milde bijwerkingen, zoals blauwe plekken, lichte zwellingen, roodheid en gevoeligheid tijdelijk mogelijk. Kies altijd voor een ervaren cosmetisch arts om de kans op ernstige bijwerkingen te minimaliseren.

Nazorg

Een mondhoek lift met fillers of Botuline Toxine heeft geen echte hersteltijd. Je kunt de behandeling tijdens je lunchpauze laten toepassen. Om het herstelproces te versnellen, zwellingen en andere bijwerkingen te verminderen volg je een paar praktische tips:

• Breng regelmatig koude kompressen aan;
• Wrijf of druk niet op het behandelde gebied;
• Drink de eerste 24 uur geen alcohol, zo beperk je de blauwe plekken;
• Doe het 24 tot 48 rustig aan;
• Vermijd blootstelling aan de zon en andere warmtebronnen;
• Probeer een paar dagen op je rug te slapen;

Kosten mondhoek lift

De prijs die je voor een mondhoek lift betaalt, hangt af van de behandelmethode. Ook de geïnjecteerde hoeveelheid en het type van de filler tellen hierin mee. Bij Dokter Irene zijn fillers vanaf € 299 beschikbaar en een Botuline Toxine behandeling vanaf € 149. Botuline Toxine is een goed alternatief voor fillers. Het ontspant de spieren die het afzakken van de mondhoeken tot gevolg hebben. Eventueel bestaat de behandeling uit een combinatie van Botuline Toxine en fillers. Dokter Irene helpt u met het krijgen van de best mogelijke resultaten.

Pijnloze behandeling

Afzakte of hangende mondhoeken kunnen je er verdrietig, boos en ouder uit laten zien. Als je een behandeling zoekt om je uiterlijk positief te veranderen dan kun je er zeker van zijn dat zowel Botuline Toxine als fillers minimaal-invasief en pijnloos zijn. Beide methodes leveren natuurlijke en subtiel ogende effecten op. De voordelen die deze behandelingen bieden, zorgen ervoor dat je geniet van het resultaat en weer met zelfvertrouwen in de spiegel kijkt.

Afspraak maken

Zoek je een geschikte oplossing om je gezicht er jeugdiger en frisser uit te laten zien? Neem contact op met Dokter Irene en maak een afspraak voor een consult. Geef aan waar je moeite mee hebt en waarom je je stoort aan die rimpels, lijntjes of hangende mondhoeken. Gebruikt je medicijnen? Maak hier altijd melding van. Dokter Irene onderzoekt je huid en kijkt naar de probleemgebieden die je hebt omschreven. Je krijgt uitleg over de behandelmethoden en Dokter Irene laat zien welke techniek het beste bij je past en waarmee je de mooiste resultaten krijgt. Ook krijg je een prijsofferte op maat. Als je voldoet aan de voorwaarden, is het mogelijk om aansluitend aan het consult de filler of Botuline Toxine behandeling toe te passen.