Huidanalyse

Wij maken zichtbaar wat het blote oog niet ziet! Met Observ huidscan kunnen wij een kijkje nemen in de diepere huidlagen van uw huid. Zo krijgen wij een completer beeld van uw huid en kunnen wij u optimaal adviseren en een behandeling op maat geven. 

 

Het is mogelijk om uw gezichtshuid met zes verschillende huidanalysemodi te bekijken en vast te leggen. De resultaten worden opgeslagen in uw dossier. Zo kunnen de foto’s van uw huid worden vergeleken met voorgaande foto’s en kan de vooruitgang van uw huid en/of de huidproblemen, zoals acne, uitstekend in kaart worden gebracht.

Met behulp van de Observ kunnen de volgende kenmerken zichtbaar worden gemaakt:

Huidanalyse

De huidanalyse duurt gemiddeld 20-30 minuten.

 

Op basis van uw gewenste huidverbetering, de klinische beoordeling van de huidtherapeut én de OBSERV-huidanalyse wordt bepaald welke behandeling voor u het meest effectief is. De OBSERV-foto’s worden in uw dossier bewaard, zodat na enige tijd de huidanalyse opnieuw kan plaatsvinden zodat objectief het behaalde behandelresultaat kan worden vastgesteld!

 

Bent uw benieuwd naar de conditie van uw huid? Of bent u op zoek naar een oplossing voor een bestaand probleem? Maak dan een afspraak.